Articole

AcasăTurismPensiunea de la Bușteni

Pensiunea de la Bușteni

Poveşti de viaţă cu tâlc. Asta ne poate transmite Luciana Stan, o tânără din Braşov care nu a lăsat vitregiile vieţii să stea în calea succesului şi a împlinirii personale şi profesionale.

Om învăţat trecut prin şcoală şi prin viaţă, aşa ar putea fi caracterizată Luciana. După absolvirea a două facultăţi şi după câteva locuri de muncă bine cotate, Luciana a decis să facă ceva pe cont propriu.

A luat casa bunicii sale din Buşteni, a reamenajat-o, a renovat-o şi a transformat-o în pensiune. A făcut din ea un colţ de rai, unde turiştii uită de necazurile vieții, atunci când vin în vacanţe.

Luciana le oferă condiţii de calitate maximă,  dar nu a renunţat la specificul casei. A păstrat detaliile care făceau din clădirea respectivă un element de mândrie pentru familia ei. A păstrat mobila din lemn masiv, veritabil iar perdelele ce acoperă ferestrele sunt cele brodate de bunica sa cu ani în urmă. Păstrează o atmosferă de cămin,  iar turiştii vin aici cu drag.

Elementul rustic şi căldura oferită de locaţie nu i-au fost de ajuns Lucianei. După ce şi-a luat doctoratul în marketing a dezvoltat un soft  prin care se pot evalua competenţelele personalului turistic, ceea ce duce la îmbunătăţirea strategiei de marketing şi automat la o mai bună dezvoltare a turismului.

Acum, Luciana este implicată în mai multe proiecte de consultanță, cu specific turistic, ceea ce îi oferă atât satisfacții materiale, cât și posibilitatea de a-și valorifica experiența.

Lasă un comentariu