Articole

AcasăAgriculturăOmul cu ceaiurile

Omul cu ceaiurile

“Succesul Deniplant se datorează credinței mele în acest produs, muncii neobosite și faptului că m-am gândit la reușită zilnic, 20 din 24 de ore. Numai așa, oricine poate reuși să realizeze ceea ce își dorește.” a declarat Gheorghe Giurgiu pentru ruralantreprenor, după ce a găsit succesul cu ajutorul palntelor medicinale.

Cariera de antreprenor și-a început-o după ce a purtat o discuție cu o bătrână ce i-a recomandat un leac din ierburi. –„ încearcă, maică, și cu aceste leacuri. Nu ai nimic de pierdut”

Gheorghe Giurgiu a primit o carte despre medicină tradițională, din care a creat primul ceai Deniplant și așa a reușit să se vindece de psoriazis.

Toate astea se întâmplau în Munții Vrancei în 1983, iar în 2012 avea un profit de 100.000 euro.

La început calea nu era bine stabilită. În prima fază în anul 1990 a vrut să infințeze o ceainărie, însă cum piață era slab dezvoltată a înființat o firmă de sucuri și răcoritoare. Nici această idee nu a avut un real succes, neputând să țină pasul cu sucurile și răcoritoarele făcute din chimicale.

Patru ani mai târziu a înfințat Fundația Medicală „Speranța” cu misiunea de a-i sprijinii pe cei care cunosc secretele naturii și folosirea plantelor în medicină. Nu după mult timp reușește să obțină medalia de aur la Salonul de Noutăți Tehnice. Încurajat de această reușită, decide să își schimbe profesia și devine agricultor de palnte medicinale.

Astăzi firmă lui Gheorghe Giurgiu este specializată în produse naturale pentru îngrijirea pielii, iar misiunea Deniplant este aceea de a îi ajută pe oamnei să prevină apariția boliilor de piele cu ajutorul plantelor medicinale.

Etichete articol - , ,

Lasă un comentariu