Articole

AcasăAgriculturăDe la betoane la roșii, cu Robert și Andreea

De la betoane la roșii, cu Robert și Andreea

Dacă ieşi din tipare, lucrurile bune nu vor întârzia să se întâmple.

Doi tineri din Ialomiţa, Robert și Andreea, au lăsat Bucureştiul  plin de betoane şi s-au aşezat la ţară, unde şi-au construit propria fermă de legume. Fără cunoştinţe prea multe despre agricultură, dar cu o dorinţă puternică de a trăi sănătos, au pus bazele unei afaceri prospere.

Obstacole au întâlnit, desigur, chiar şi în mediul liniştitor de la ţară. Au învăţat pe propria piele cum se fac treburile şi, după mai multe încercări de culturi, au decis să rămână doar la creşterea roşiilor. În fiecare an plantează, în solarele lor, opt soiuri diferite de roşii. Le place să experimenteze şi să se ridice la nivelul aşteptărilor pe care clienţii le au faţă de ei.

Sunt mulți oameni care s-au apucat de agricultură, dar ce fac Andreea și Robert e diferit. Fac totul cu pasiune, iar munca pe care o depun e bine documentată. Andreea s-a apucat chiar şi de  facultatea de Horticultură. Aşa se asigură că fac lucrurile ca la carte, iar răsadurile primesc exact ce au nevoie.

Relaţia pe care o au cu cei care le sunt clienţi e specială. Bucureştenii simt nevoia să se apropie de natură si de sănătate. Nu pot toţi să se mute la ţară şi să aibă o viaţă pitorească, aşă că tânărul cuplu aduce naturalul direct la orăşeni acasă.

Şi-au  pus numele brandului pe o dubiţă şi livreză bucureştenilor produse sănătoase, prin diferitele sortimente de roşii cultivate şi îngrijite cât mai bio posibil. Atenţia acordată culturilor este foarte mare. Dacă e afectat fie şi un fir de roşie şi nu este înlăturat sau tratat, riscă să piardă toată cultura.

Cei doi tineri văd un viitor promiţător în faţă. Vor să se extindă şi să trăiască toată viaţa din meseria asta. Viaţa de oraş nu îi mai atrage. Liniştea şi plăcerea pe care o au lucrând în serele lor este tot ce au nevoie.

Etichete articol - ,

Lasă un comentariu