Articole

AcasăTurismCartianu de la Gorj

Cartianu de la Gorj

Nimic nu ne încântă mai mult dorinţa de întoarcere la origini decât momentele unice petrecute în locuri care miros a istorie pură şi ne fac să trăim, chiar şi pentru momente scurte, aşa cum o făceau cei dinaintea noastră.

Asta fac cei din familia Cartianu, care duc din generaţie în generaţie povestea şi traditiţia casei şi obiceiurilor gorjene. Tudor Cartianu este proprietarul  pensiunii  “Casa Cartianu” şi se recomandă prin profesionalism şi perseverenţă.

Îi place cultura, iar repesctul pentru tradiție în spiritul căruia a fost educat l-a determinat să promoveze zona în care locuieşte.  Ca atuuri are zona superbă, pensiunea fiind aşezată  la marginea pădurii. Apropierea de operele lui Brâncuşi îi dau un plus de valoare.

Familia a primit fonduri prin Programul National de Dezvoltare Rurală şi a făcut din pensiune o ocupație de familie. Locuiesc chiar lângă pensiune, iar produsele alimentare servite turiştilor sunt crescute natural în propria lor curte

Pensiunea a respectat arhitectura veche a casei, însă are și atingeri ale modernității, prin piscine frumos amenajate şi condiţii impecabile.

Cei doi soţi s-au apucat de cursuri pentru a fi cât mai informaţi în domeniul managemtului turistic. Şi le merge foarte bine,  în momentul de faţă pensiunea lor fiind cea mai vizitată din judeţul Gorj .

Lasă un comentariu